donderdag 28 juni 2012

Huilebalk uit logeren

Pfoe! Het slaapprobleem wilde vorige week maar niet stoppen. Zolang als Noah in bed lag, wakker was en hij papa of mama niet zag, zette Noah het op een huilen. Overdag en 's nachts. Hij werd alleen stil als we bij hem kwamen. Dat is erg vermoeiend. Totaal negeren, aandacht geven, niets leek te helpen. Verlatingsangst? We hebben daarom Noah vanaf maandag laten logeren bij opa en oma. Andere veilige omgeving zonder papa en mama in de buurt. Dat lijkt nu te helpen. We hopen dat hij dit weekend thuis ook weer lekker gaat slapen. Superhelden huilen ook niet.

1 opmerking:

  1. Hallo Noah,

    Je bent alweer 2 jaar. Wat word jij een grote knul. Nog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag. Was het een leuke dag met veel cadeautjes? Je bent vast erg verwend.
    Ik heb al jouw belevenissen van de laatste maanden weer gelezen en die mooie foto's van jou bekeken. Wat ben je toch een heerlijk jochie. Je maakt ook heel veel mee. Allemaal leuke dingen met soms een ongelukje. Is het huilen nu een beetje minder geworden? Ik hoop het maar, want jij wordt daar heel moe en verdrietig van, en papa en mama natuurlijk ook. Heb je fijn gelogeerd bij opa en oma?
    Dag Noah, tot de volgende keer. Doe je ook de groetjes aan papa en mama.
    Ga maar lekker spelen met je nieuwe speelgoed en heel veel plezier.

    Groetjes van Willy uit Dirkshorn

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.