maandag 4 juni 2012

Goed luisteren

Normaal gesproken luistert Noah heel goed naar zijn papa en mama, hoor. Hij helpt met opruimen en gaat netjes zitten als je het vraagt. Ook met winkelen is Noah meestal heel zoet. Belerend schudt hij zijn vingertje heen en weer als een andere kindje iets stouts doet. Maar ja, ook Noah heeft soms een sterk eigen willetje. Het 'Neeneenee' roepen, jengelen of zelfs boos worden gebeurt meestal als we hem moeten storen in zijn spelen of iets af moeten pakken waar meneer zijn zinnen op heeft gezet. Een schepje, een schroevendraaier, ramentrekker of stoffer bijvoorbeeld. Noah is bijvoorbeeld zaterdag samen met papa naar het centrum gewandeld met een stoffer in zijn hand. De stoffer moest mee. Waarom ook niet. Gezellig blaadjes opvegen in het parkje.

2 opmerkingen:

  1. Dag lieve Noah,

    Ha ha....met een stoffer door de stad! Oma wilde dat ze dat had gezien! Maar wacht maar af als deze herfst de blaadjes weer van de bomen vallen.....dan is er heel veel werk voor je te doen hoor! Dus eerst gewoon oefenen met vegen!

    Lieve groet van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag oma,
    Ja, ik had alleen de stoffer per ongeluk laten liggen in de speelgoedwinkel. Gelukkig kwam papa er nog net op tijd achter en had de speelgoedwinkelmevrouw de stoffer achter de balie bewaard! Toen heb ik hem heel goed vastgehouden. De mensen op het terras moesten zelfs om mij lachen toen ze mij zagen lopen met de stoffer. Ze zeiden dat het stoerder was om een hamer vast te houden. Ik ben maar snel doorgelopen. Er is niets mis met een stoffer.
    Groetjes van Noah

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.