dinsdag 27 december 2011

Kerstmaaltijd

Kerst heeft Noah natuurlijk bij opa en oma doorgebracht. Hartstikke leuk. Samen met nichtje Jacky spelen en toeren in de dikkebillenkar. En alle oude speelgoedauto's van papa bekijken en laten zien aan opa of oma. En poes wordt tegen zijn eigen zin in door Noah behandeld als een internationale bekendheid. Tot zover koek en ei voor Noah. Minder geslaagd is het eten. Ligt niet aan de kok, hoor. Nee, mijnheer staat de laatste tijd vaak in de weigerstand. Ook thuis. Geen zin in eten of drinken. Er is dan veel afleiding voor nodig om toch de lepel in zijn mond te krijgen. Dus geen uitgebreid kerstmenu voor Noah. Volgend jaar beter.

4 opmerkingen:

  1. Dag lieve Noah.

    Ja hoor....ook opa en oma hebben hele gezellige kerstdagen gehad met jullie allemaal samen.
    En jij en Jacky waren natuurlijk het middelpunt voor ons met deze Kerstmis! Geweldig fantastisch om jullie zó samen te zien! Ook opa sr. vindt jullie helemaal té gek!
    En zullen we volgend jaar kerstmis gewoon pannekoek eten? Het komt wel goed met jou hoor....met dat eten, fluister dat maar in papa en mama's oor! Maar wel je best doen hoor!

    Tot gauw.
    Groeten en een hele dikke zoen van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Noah,

    Dat klinkt erg gezellig, zoals jij kerst hebt gevierd bij opa en oma. Ga je met oud & nieuw een lekkere oliebol eten? Misschien heb je daar wel zin in. Ik wens jou en jouw papa en mama een heel leuk nieuw jaar met veel nieuwe woordjes, lekker spelen en heel veel plezier met alles wat je onderneemt.

    Groetjes uit Dirkshorn van Willy Ramler

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag tante Willy,
    Ik zal aan mijn mama vragen of ze een oliebol voor mij wil maken. Papa mag hem dan gaan blenderen en er poeder over doen. Ik wens u en uw familie en alle andere lezers ook een heel leuk nieuw jaar met heel veel mooie belevenissen.

    Groeten van Noah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel, Noah. Wat lief.
    Een geblenderde en bepoederde oliebol, mmmmmmm, dat wordt vast smullen. Eet smakelijk!

    Doeg,
    tante Willy

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.