maandag 14 september 2015

Straatfestival

In het dorp van opa en oma wordt ieder jaar straatfestival gevierd. Noah kent het wel van eerdere jaren; allen tuinen worden versierd met lampjes en leuke bouwwerken en er is een markt met straatartiesten. We zijn dit jaar weer even gaan kijken. Noah vond de goochelaar met jongleerballen erg leuk, maar ook de clowns met grappige ganzen, de lopende robot en de zweefmolen (om te zien...). Ook de racebaan bij ome Peter was leuk. En Noah is in de brandweerauto geweest en heeft met papa door de rook van een rookmachine een evacuatie geoefend. In de avond zijn we nog even de in draaimolen geweest en heeft Noah samen met Jacky lekker uitbundig gedanst op de livemuziek van een straatorkest met tuba, schuiftrombones en andere toeters. Een intensieve dag, alhoewel zijn batterij de volgende dag alweer was opgeladen. Oh ja, er zijn andere tijden geweest, maar tegenwoordig eet Noah best goed. 's Middags soms zo 2 boterhammen en 's avonds een lekker bord vol.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah,

    Het Straatfestival in het dorp van opa&oma was heel mooi en gezellig......heel veel verschillende acts en veel muziek.......maar het allermooiste wat opa&oma hebben gezien was een optreden van Jacky en jou. Het was al donker en overal waren lichtjes in het dorp.....er speelde een band en jullie vonden dat het tijd was om te rennen en te dansen!!!!
    Toen het was afgelopen mochten jullie ook allebei nog even op de saxofoon blazen......Wie weet is er die avond wel een basis gelegd voor een muzikaal iets?

    Liefs van opa&oma.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.