zaterdag 18 april 2015

Schommel en strand

Het zadel van Noah's fietsje was zondag op de hoogste stand gezet. Daarmee kon hij lekker door het Clingendaelse bos crossen. Van het mooie weer moet je genieten. Aan de rand van het water, tussen de eendjes, hebben we geluncht. En daarna natuurlijk nog even lekker schommelen en van de glijbaan bij het speeltuintje. Vrijdag was Noah nog met een vriendje naar het strand geweest. Ze hadden toen nog lekker pizza gegeten en trampoline gesprongen. Noah durft nu helemaal het zeewater in te rennen hoor. De angst van vorig jaar is weg. En woensdag ging Noah met mama en twee vriendinnetjes weer naar het strand. Het was boven de 20 graden, dus de zwembroek kon aan. Ze konden met de golven spelen, kuiltjes maken, zandkasteel bouwen en pootje baden. En mama had zelfs nog wat chipjes mee. Gelukkig is de lente weer begonnen.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah.

    Weet je hoe ze dat noemen als je met je korte broek en je blote voeten in het water ga lopen? .........Pootje baden........!
    Grappig hè!
    En nu maar hopen dat het weer gauw lekker warm is om nog een keer naar het strand te gaan.....want dat krijg je misschien wel wéér chips.......ook al is het dan geen vrijdagavond/chipsavond.

    Liefs van oma.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.