maandag 10 februari 2014

Stoute en lieve kinderen

Anak nakal en anak baik. Dat onderscheid heeft hij goed van mama geleerd. Oftewel het verschil tussen stoute en lieve kinderen, zoals papa het noemt. Kinderen die tijdens het eten wegrennen van tafel, niet luisteren naar hun papa of mama of juf, die snel boos worden of schreeuwen, pesten, duwen en overal bovenop klimmen en van alles pakken. Dat noemt hij stoute kinderen. Wil Noah stout worden? Nee hoor, daar houdt hij niet van. Noah is lief. Hij was zo lief dat hij zelfs een mooie oranje muts kreeg van juf. Net als de stoute kinderen, die kregen er toevallig ook een. Want juf had heel veel mutsen van het bekende worstenmerk. Dit weekend kon die lieve Noah goed zorgen voor papa en mama. Die hadden een griepje en Noah was gezond. Dus ging hij netjes zijn eigen speelgoed opruimen en helpen met afwassen en stofzuigen.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah,

    Zo, zo....wat een leuke muts!
    Heeft juf nog een muts over? Past hij jouw papa of mama ook?
    En als Noah nu naar de televisie kijkt.......heb je dan bij het schaatsenrijden op de televisie ook steeds die mooie muts op?
    Je kan hem natuurlijk de hele dag ophouden....lekker warm.....maar ook als slaapmuts kan je hem gebruiken hoor.....ook lekker warm in bed.
    Zou hij opa ook passen? Dát moesten we maar eens proberen, vind je ook niet? Maar deze mooie oranje muts is echt van jou hoor!!!

    Dag lieverd, een grote proest van oma voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.