zondag 15 december 2013

Helpen met de auto

Noah was met papa mee. Mama thuis, want die was een beetje grieperig. Eerst langs de speelotheek, een mooie legotrein halen. En daarna langs de garage. Papa moest de achterklepstangen laten vervangen. Er is altijd veel te zien in de garage voor Noah. Van fonkelnieuwe auto's in de showroom tot een aangereden Peugeot met open wonden van de botsing. Indrukwekkend! 'Tapot he?'. Ook het busje op de hoge brug was leuk. Als kers op de taart kreeg Noah nog een mooi 'kerstcadeau' van de garage; een grote Peugeot zwemband. Leuk om thuis op te springen. Whiiiie! De volgende dag mocht Noah weer helpen met papa's auto. Deze keer voor een grote wasbeurt en stofzuigbeurt. De wasstraat was wel een beetje (te) eng voor Noah, maar hij was een grote blije hulp als mattenklopper en met de stofzuigerslang. Papa helpen doet hij met veel plezier.

2 opmerkingen:

  1. Dag lieve Noah.

    Wat een grote knecht voor papa.....wil je de volgende keer bij opa en oma misschien ook ons helpen met het wassen en stofzuigen van de auto?
    En weet je dat oma nog nooit in de wasstraat is geweest met de auto?
    Lijkt mij ook heel spannend hoor!
    En wat heb je een mooie peugeot-band gekregen!
    Die kan volgende zomer mee naar het zwembad of de zee! Maar je kunt er natuurlijk ook lekker mee buiten spelen in het grasveld!

    Lieve groeten en een hele dikke kus van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo opa en oma,
      Ja hoor, ik wil jullie blauwe auto ook wel wassen en stofzuigen. Liever niet meer in de wasstraat, dat vind ik een beetje eng. Papa zegt dat de auto dan onder de douche gaat, met allemaal ronddraaiende washandjes, handdoekjes, sop enzo. Maar ik vind het toch veel lawaai maken. Misschien kunnen we de volgende keer met opa's tuinslang en een emmertje sop de auto wassen?
      Een kusje van Noah

      Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.