maandag 7 oktober 2013

(Bijna) een meter lang

Noah had dit weekend nogal wat op zijn bord liggen. Zaterdag zat er zowaar een slak tussen zijn lekkere aardbeien! Dat was best interessant. De slak probeerde telkens het kommetje uit te klimmen, maar daar stak Noah wel een stokje voor. En zondag lag er een grote makreel op zijn bord. Zo'n heeele grote uitgerookte. Mama ging deze een kopje kleiner maken. Was deze vis een meter lang? Neeee, zo groot niet. Noah wel. Op het consultatiebureau vandaag. De vorige keer wilde Noah niet echt meewerken. Dat ging nu iets beter. Hij was iets meer dan 15 kilo zwaar en met spartelen 99 cm. Met een rechte rug misschien wel een meter. De oogtest heeft mijnheer ook goed afgemaakt, alhoewel hij wel een rijke fantasie had bij sommige figuurtjes. De poes leek in de verte meer op een onderbroek (?). Maar ja, dan moest je ook wel een "rare bril" op met een oog dicht. "Nah, bril kapot!". De andere spelletjes waren iets minder vreemd (tekenen, blokkendoos) en voltooide hij zonder problemen. Achteraf zei Noah dat "de mevrouw wel aardig" was. Een beter compliment kun je niet krijgen als arts. Jammer dat ze het niet hoorde.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah.....wie doet er nu een slak bij je aardbeien?
    Da's toch helemaal niet lekker? Je kunt dan beter een makreel tussen de aardbeien hebben! Want oma weet dat je die allebei heel lekker vindt.

    En een bril met één oog.....toch wel raar allemaal. Stel je voor dat oma en opa nu met zo'n bril zouden kijken? Ik ben toch wel blij dat oma's bril 2 glazen heeft hoor!

    Succes op de peuterschool en tot gauw!
    Een grote en een kleine kus van oma voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.