maandag 11 maart 2013

Mama mis

Het ging de eerste week op de peuterspeelzaal wel redelijk met Noah. Hij moest wel regelmatig huilen, maar dat kwam volgens de juf met name omdat een ander nieuw jongetje in een nog dieper tranendal zat. Zien huilen doet huilen. Verder vindt hij het er wel leuk, zegt hij. Juf is ook lief. Gelukkig maar. Trots loopt hij met zijn rugzakje naar school en terug. Thuis merken we dat Noah aanhankelijker is geworden. Mama mis, papa mis, zegt hij vaak. Hij mist ons. En hij knuffelt veel. Verder begint Noah sinds een maand of wat een grote kwebbelaar te worden. Wat een verhalen soms! En soms ook mooie liedjes. Geen touw aan vast te knopen, maar wel leuk.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah,

    Ja joh....zonder papa en mama naar de peuterschool. Dan ga je papa en mama soms een beetje missen. Maar er komen dan ook weer nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die met je willen spelen....en dat is dan weer heel erg leuk toch?
    En oma hoort dat jij al zo leuk kan zingen.....zou je dat van oma hebben? Want oma zingt ook hoor, samen met heel veel andere mensen en dat is heel erg leuk om te doen...eigenlijk net zo leuk als samen zingen op de peuterschool!
    Veel plezier hoor op de peuterschool!

    Liefs van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.