maandag 15 oktober 2012

Tekenen en onweer

Na het eten vindt Noah het leuk om wat te tekenen. Samen met papa of mama. Hij houdt zijn pen al keurig vast en zijn krassen over het papier zijn steeds gecontroleerder. Vaak tekenen we auto's, vissen of andere beesten. Noah accentueert dan de dingen die hij interessant vindt, zoals de ogen, lampen of banden. Toen we bij oma op bezoek waren, was het echter onweer op papier. De onweer van de nacht ervoor had indruk gemaakt. Noah heeft er slecht van geslapen. "Boem, oma, boem!", heeft Noah wel honderd keer gezegd. Ja, maar nu is de onweer weg, Noah. Als therapie heeft Noah grote donkere wolken getekend.

1 opmerking:

  1. Dag lieve Noah,

    Ja joh...boem boem boem....opa en oma werden die nacht ook wakker van het onweer....en dan is het wel eventjes schrikken hoor....boem boem....en dan ineens heeeel veel licht. Dat heet bliksem! Maar na een tijdje zei opa tegen oma: ga maar weer lekker slapen hoor, de onweer gaat weer weg. En toen gingen opa en oma weer slapen.
    En Noah, als er weer onweer komt doe je goed je handjes tegen je oren, net zoals je doet als opa een papieren zakje laat ploffen, en je roept papa of mama, dan ben je niet alleen.

    Dikke knuffel van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.