zondag 10 juli 2011

Logeren bij opa en oma

Noah is dit weekend uit logeren geweest bij opa en oma. Spannend hoor. We wilden even testen of hij zonder zijn papa en mama zou kunnen. Uiteindelijk is alles prima gegaan. Hij had genoeg afleiding, want hij kon ook gezellig met zijn nichtje Jacky spelen. En opa of oma hielden hem natuurlijk ook wel bezig. In de tuin bleek ook dat Noah nu goed op zijn knieƫn kan kruipen. Thuis deed hij dat bijna nooit. Na twee nachtjes kwamen we hem weer ophalen. Misschien hadden wij Noah wel meer gemist dan hij ons. Hoe dan ook, hij mocht in zijn nieuwe autostoel weer naar huis. Als een koning op zijn troon. Oh ja, sinds zijn verjaardag zegt Noah heel duidelijk 'mama'! Dat doet een moederhart natuurlijk goed.

2 opmerkingen:

  1. Dag lieve Noah,

    Opa en oma hebben het heeeeeel fijn gevonden dat je bij ons kwam logeren!
    Ook opa sr. vond het geweldig dat je het weekend bij ons was te logeren en dat hij je, samen met Jacky, zag als hij bij ons langs kwam.

    Tot de volgende logeerpartij!
    Groeten en een dikke knuffel van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo mooie bink,

    Het is alweer een hele tijd geleden dat ik je heb geschreven. Nu dan dus eindelijk weer een berichtje van mij. Wat ben je groot geworden! Alweer 1 jaar (nog van harte gefeliciteerd) en heel veel beleefd. Zelfs naar opa en oma in Indonesiƫ. Wat zal dat een belevenis zijn geweest en wat zal je daar zijn verwend. Hier heb je ook een lieve opa en oma, een schattig nichtje en de liefste papa en mama van de hele wereld. Ga maar lekker de grote wereld ontdekken, fijn spelen, gauw 'papa' leren zeggen en lekker genieten van het zonnetje op je bolletje (of een dikke regendruppel).

    Tot de volgende keer. Groetjes,
    Willy uit Dirkshorn

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.